Dagexcursie Heemkundekring de Heerlijckheijd naar Brugge

NISPEN - Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen organiseert op zondag 2 juni aanstaande haar jaarlijkse dagexcursie. Deze keer is gekozen voor een bezoek aan de Vlaamse kunststad Brugge. Deze stad die haar middeleeuwse karakter grotendeels heeft behouden, biedt vele bezienswaardigheden en is sinds 2000 erkend als werelderfgoed.

De bus vertrekt om 8.15 uur bij de parkeerplaats bij sportpark De Wallen aan de Heijbeeksestraat. Bij aankomst worden we verwelkomd met koffie en koek, waarna we starten met een stadswandeling. De gids neemt ons mee langs de meest pittoreske straten en gebouwen van de stad.

Na de gezamenlijke lunch staat er een rondvaart door de reien op het programma. Alvorens we weer vertrekken, heeft u ruime gelegenheid om Brugge op eigen gelegenheid verder te verkennen.

Deelnemers kunnen zich tot 24 mei aanmelden via het secretariaat: info@heemkundenispen.nl of 0165-365210.

Wij verzoeken u vriendelijk het verschuldigde bedrag vooraf over te maken op rekeningnummer NL07 RABO 0194 3288 56 t.n.v. heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen o.v.v. excursie Brugge. Meld u altijd aan, ook al heeft u het deelnamegeld overgemaakt.[l]