AGENDA

Woensdag 8 mei

Voorleesuurtje voor peuters

10:00 | wijkcentrum De Bergspil

In wijkcentrum De Bergspil, Tolbergcentrum 158 in Roosendaal, staat elke woensdagochtend (met uitzondering van de schoolvakanties) van 10.00 tot 11.00 uur een voorleesmoment voor peuters op het programma. Er wordt een verhaaltje voorgelezen voor peuters van twee tot vier jaar en aansluitend is er nog een activiteit, zoals knutselen, dansen, zingen of spelen. De toegang is gratis. Aanmelden kan telefonisch op 0165-547848 of mail naar info@bergspil.nl.

Woensdag 15 mei

Symposium 'Met Ander Ogen'

18:00 | OLV Kerk

Op 15 mei organiseert de Sint-Norbertusparochie in samenwerking met Spirit Roosendaal het symposium “Met ander ogen” van 18.00 tot 22.00 uur in de Onze Lieve Vrouwe Kerk. Dit symposium staat in het teken van het 10-jarig jubileum van Els Ettes en Petra Versnel-Mergaerts, beiden pastoraal werkster van de Sint-Norbertusparochie. Rode draad van dit symposium vormt de inspirerende rol van vrouwen in de kerk tot op heden. Het programma start met een soepmaaltijd en daarna volgen er lezingen van Els Ettes en Petra Versnel zelf, maar ook door ds. Marjo den Bakker en Dr. Caroline Vander Stichele. De lezingen worden afgewisseld door muziekale intermezzo’s. Aanmelden: voor de maaltijd en het symposium inschrijven via: spiritinroosendaal@gmail.com of op www.spiritinroosendaal.nl of www.sint-norbertusparochie.nl.

Donderdag 16 mei

Ontmoetingsmiddag met film voor senioren

13:00 | Fatimahuis

Op donderdagmiddag 16 mei organiseert het seniorenpastoraat Roosendaal Noord-Oost weer een film- en ontmoetingsmiddag. Deze middag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens deze middag zal de film 'La famille Bélier' vertoond worden.