Rotary golftoernooi voor Tovertafel

ROOSENDAAL - De opbrengst van het toernooi om de Roosendaalse Rotary Golftrofee gaat dit jaar volledig naar de Stichting Dag- en Woonvoorzieningen (SDW) voor mensen met een beperking. SDW gaat het geld besteden aan de aanschaf van een Tovertafel voor Logeerhuis ‘Het Palet’.

In Logeerhuis 'Het Palet' kunnen mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking verblijven om de thuissituatie te ontlasten. De tovertafel is een zorgvernieuwend speelelement dat voor de gebruikers veel vreugde oplevert.

Voor de golfwedstrijd, op 5 juni op de fraaie baan in Wouwse Plantage, zijn nog deelnemers welkom. Nieuw element van de jaarlijkse golfdag van Rotary is het feit dat voor beginnende golfers de gelegenheid wordt geboden een clinic te volgen onder leiding van een professional.

Zoals bij de ware golfliefhebber bekend, staat deze dag in het teken van het goede doel, sportiviteit, vriendschap, gezelligheid, verblijf in een prachtige omgeving en goed eten en drinken.

Het toernooi is uitgegroeid tot een evenement van naam in West-Brabant. Vanaf het moment van aankomst (rond het middaguur) tot en met het diner, wordt alles volledig verzorgd. Naast de wedstrijd zijn enkele ludieke en culinair verantwoorde elementen in het programma opgenomen.

Belangstellenden voor het golftoernooi of voor de clinic kunnen zich aanmelden bij Cok Sprangers (caw.sprangers@gmail.com) van de organiserende Rotaryclub Roosendaal.[l]