Grandioze resultaten TTV De Pin Pongers in Duocup

WOUWSE PLANTAGE - In de week van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei werd de finaleweek van de jaarlijkse Duo-Cup afgewerkt, een regionale tafeltenniscompetitie in Zuidwest-Brabant. Tafeltennisvereniging De Pin Pongers had maar liefst drie teams in de drie hoogste finalegroepen en speelden dus voor de hoogste eer in de betreffende klasse.

Dinsdag 14 mei grepen Adrie Raaymakers en René Schijven het zilver in de C-klasse.

Vrijdag 17 mei won Tom van Doorn samen met invaller René Schijven het zilver in de B-klasse. Albert de Jong vestigde een nieuw clubrecord door de finale van de A-klasse te bereiken. Samen met Sophie Dijkers van TTV Hotak'68 uit Hoogerheide grepen zij zilver. De teams van Jac Rosenboom en Koen Schuurbiers kwamen uit in de B-klasse, maar belandden niet op het podium.

De week ervoor werden de beslissingswedstrijden van de NTTB Voorjaarscompetitie 2019 gespeeld.

Pin Pongers 2 wist in Vlissingen tegen Arnemuiden (3) niet te stunten en verloor ondanks goed spel met 6-1. Door het verlies speelt het team in het najaar wederom in de 4e klasse. Pin Pongers 3 liep in reguliere competitie het kampioenschap op een haar na mis, maar won in Etten-Leur wel de promotiewedstrijd tegen WITAC'89 (2). Het team uit Willemstad werd met 2-6 verslagen, waardoor De Pin Pongers promoveren naar de 5e klasse. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]