Geen nacompetitie voor NSV

NISPEN - Uit de laatste 2 wedstrijden moest NSV 2 punten halen om de 3e periode te winnen en zich te plaatsen voor de nacompetitie. Nadat de wedstrijd tegen de terechte kampioen met 4-1 werd verloren, had NSV nog 1 kans. De thuiswedstrijd tegen RSV uit Rucphen moest gewonnen worden.

Het is NSV helaas niet gelukt om de wedstrijd tegen RSV te winnen. Na een kwartier spelen kwam RSV op een 1-0 voorsprong. Net voor rust maakte NSV de verdiende gelijkmaker. De 2e helft zette NSV aan om de overwinning binnen te halen. Ondanks dat NSV meer balbezit had, lukt het niet om kansen te creƫren. Uit een counter was het RSV dat voor de 2e keer de leiding nam. Het slotoffensief van NSV leverde helaas geen treffers meer op. Geen periodetitel voor NSV, maar de ploeg van Andy Wierikx terugkijken op een goed seizoen. De 6e plaats met 37 punten uit 26 wedstrijden.