Reunië voetbalvereniging SV ONA

ROOSENDAAL - Dit is een oproep voor alle oud-leden van deze club om naar de reunië te komen die op 22 juni in Rucphen wordt gehouden.

In 1977 speelde voetbalvereniging SV ONA zijn eerste wedstrijd op het voetbalveld achter de toenmalige boerderij/café de Zwaan in de Raadhuisstraat te Rucphen. Daarna verhuisde de vereniging naar de sportvelden van boer Mies aan de Keytenburg, waar ze tot en met 2017 in verschillende regionale vrijetijdscompetities hebben gespeeld. In die 40 jaar hebben naar schatting 90-100 spelers wedstrijden gespeeld voor deze club. Daarbij was naast de sportieve activiteit ook de gezelligheid in de derde helft een bindende factor. Die gezellige sfeer willen we met elkaar nog een keer beleven, herinneringen ophalen en natuurlijk de behaalde kampioenschappen en andere sterke verhalen de revue laten passeren.

Voor alle spelers die we nog niet konden bereiken, bij deze de uitnodiging om je aan te melden voor deze reunië. Dat kan door een mailtje te sturen naar onareunie@gmail.com.

We hopen op een grote opkomst.[l]