Veel jeugd bij DVO 60

ROOSENDAAL - DVO 60 heeft veel nieuwe jeugdleden mogen begroeten in de jongste leeftijdsgroepen en dit gaat betekenen dat we meer jeugdelftallen gaan inschrijven. Secretaris Piet van Osta is dan ook een zeer gelukkig man.

Een groep bestaande uit Henk-Rene en Cindy hebben hard gewerkt en toch voor elkaar gekregen dat alle categorieën met minimaal 2 teams gaan starten. Een geweldige prestatie, Dit betekent dat de club bij de jeugd erg leeft en dat is voor DVO 60 erg goed voor de nabije toekomst. Natuurlijk is het bij ons niet altijd koek en ei maar dat is overal. Je moet altijd naar je eigen club kijken - wat wil je en natuurlijk van anderen kan je leren maar schoenmaker blijf bij je leest dat waren de wijze woorden van oud voorzitter Wim Hasselton. Wel kunnen we nog jongens en meisjes in de leeftijd van 16 t/m 18 plaatsen. Ook andere jeugdleden zijn natuurlijk van harte welkom en dit vanaf 4 jaar, Ook met de senioren gaat het goed volgens voorzitter Theo vd Wegen 9 senioren en 1 damesteam. Onze selectie is erg jong maar dit is een bewuste keuze om de eigen jeugd door te laten stromen, Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen.

Vacature

We hebben nog wel een vacature voor verzorger selectie, Belangstellenden kunnen informeren/solliciteren bij onze secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com.

Dit is ook het adres voor aanmelden nieuwe jeugdleden.

Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]