11e editie Dijkpop Open Air

ROOSENDAAL - Op zaterdag 15 juni a.s. van 12.30 tot 20.00 vindt alweer de 11e editie plaats van “Dijkpop Open Air”, met live bands-acts-promotionshops-food in Roosendaal op het terrein naast het wijkcentrum ‘Het Dijksteeke’ in de wijk Kortendijk, nabij het Dijkcentrum.

Het doel van dit festival is om enthousiaste bands de mogelijkheid te bieden zich te presenteren aan een groter publiek in een gezellige en sfeervolle omgeving met kraampjes en de nodige natjes en droogjes.

Opnieuw is de organisatie er in geslaagd een behoorlijk aantal bands uit Roosendaal en omgeving vast te leggen, met een zeer wisselend aanbod aan muziek, te weten: Different Tune-Band, Just More, Suitcase, The Young River, Mr. Moto, Liza Weald & Band, O.D. Rock’n Bluesband en als afsluiter, Out of the Bocks.

Nieuw dit jaar zijn een aantal workshops waarbij de bezoekers actief betrokken worden. Dijkpop Roosendaal gaat in samenwerking met Wijkhuis ‘het Dijksteeke’ een kunstwerk ontwikkelen, waaraan wijkbewoners en bezoekers hun bijdrage kunnen leveren. Dit onder de vakkundige leiding van Frank Roks. De tweede workshop wordt een graffiti kunstwerk, uitgevoerd door Remco van der Beemd met zijn mannen van “de Loods”. Ook hier wordt interactie van het publiek verwacht! [l]