Nieuwe trend heeft zich ingezet bij 50plussers

ROOSENDAAL - Vitaal ouder worden is een nieuwe trend bij 50plussers. U kunt gratis deelnemen aan de 50Plus FITdag op zaterdag 29 juni.

Wie wil er niet vitaal ouder worden? Samen bewegen is zowel op sportief als op sociaal gebied een overduidelijke trend geworden onder 50-plussers. Op Sportpark Vierhoeven start zaterdagmiddag 29 juni een leuke FITdag met diverse beweeg-workshops. Atletiek- en recreatievereniging THOR organiseert i.s.m. de beweegcoach van SSNB deze FITdag speciaal voor 50-plussers die graag eens een sportieve activiteit willen uitproberen. De beweeg-workshops zijn prima geschikt voor elk niveau; dus zeker ook voor beginners. Er is ook een voetreflextherapeute aanwezig.
Wilt u eens ervaren hoe leuk en gezellig samen bewegen kan zijn? Kom dan meedoen! Trek gemakkelijk zittende kleding/schoeisel aan en de organisatie verzorgt de rest. En voor alle deelnemers is er een leuke goody bag na afloop.Ook zal KBO Roosendaal aanwezig zijn om deelnemers te informeren over hun activiteiten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website van arsv THOR op www.thor-roosendaal.nl. Daar kunt u ook meer info over deze FITdag terugvinden. Stuur uw aanmelding per mail naar gym@thor-roosendaal.nl Deelname is gratis. Maar wees er op tijd bij want het aantal deelnemers is beperkt. Natuurlijk kunt u ook info met inschrijfformulier verkrijgen in de kantine van THOR, Sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 5 te Roosendaal. [l]