Spreekuur gebiedsnetwerk voortaan in De Wieken

ROOSENDAAL - Loopt u vast met bepaalde zaken in uw leven? En komt u daar zelf niet goed uit? Het gebiedsnetwerk helpt u een oplossing te vinden.

Bijvoorbeeld met geldzaken, relatie, werk, school, gezin of bij huiselijk geweld. Door samen zaken op een rij te zetten werkt u in haalbare stappen aan het verbeteren van uw persoonlijke situatie. Ondersteuning van de professionals en vrijwilligers in het gebiedsnetwerk is gratis en u kunt er zonder verwijsbrief terecht.Het spreekuur voor mensen in de wijken Kroeven en Langdonk is wekelijks op maandagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in Wijkhuis De Wieken, Gezellelaan 45 te Roosendaal. Het spreekuur in De Riete is hiermee komen te vervallen.

Gebiedsnetwerk
In het gebiedsnetwerk Kroeven-Langdonk zitten veel organisaties uit de wijk die u ondersteuning kunnen bieden bij uw persoonlijke situatie. Onder andere WijZijn Roosendaal, Bureau Sociaal Raadslieden, Alwel, wijkagent, wijkverpleegkundige, MEE West-Brabant en de gemeente Roosendaal met haar WMO- en jeugdprofessionals werken samen om u goed en snel helpen met voorlichting, tips, informatie en ondersteuning. Met extra zorg als dat nodig is, zodat u zelfstandig en prettig kunt leven.

Contact buiten spreekuurtijden
Natuurlijk kunt u met uw vragen ook op een van de andere spreekuren terecht. Kijk op www.wegwijsroosendaal.nl voor de locaties en spreekuurtijden van de gebiedsnetwerken of bel met 140165, maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 13.00 uur, vrijdag tussen 8.00 en 13.00 uur. [l]