Liesbeth de Jong geeft wekelijks yogales bij Groenhuysen. FOTO GROENHUYSEN
Liesbeth de Jong geeft wekelijks yogales bij Groenhuysen. FOTO GROENHUYSEN Groenhuysen

Yoga voor een krachtiger en soepeler lichaam

ROOSENDAAL - Iedereen wil zo gezond mogelijk oud worden en fit blijven. Voldoende bewegen zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen en zwemmen levert een positieve bijdrage aan dit doel.

Daarnaast is het voor ouderen ook goed om deze bewegingen te combineren met bijvoorbeeld yoga of Tai Chi. Speciaal op 21 juni, Wereld Yoga Dag, is er op Wiekendael een gratis yogales voor 65+'ers, onder begeleiding van Liesbeth de Jong.
"Yoga zorgt voor een soepeler en krachtiger lichaam en voor meer positieve energie om te genieten van het leven. Daarnaast is het ook ontspannend samen bezig te zijn," ervaart Liesbeth, (senioren)yogadocent bij Groenhuysen. "Mijn yogales is voor alle 65+'ers toegankelijk en laagdrempelig, de les kunt u namelijk ook vanuit de stoel volgen. Daarom nodig ik u uit om eens vrijblijvend mee te doen!"
Heeft u interesse om eens een les mee te doen? Kom dan op vrijdag 21 juni van 9.30-10.30 uur naar Wiekendael, Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal. Hier woont u de les bij in de sfeervolle kapel en drinkt u na de les gezamenlijk een kopje thee. Zien we u dan? [l]