Dorpskern Nispen afgesloten tijdens wielerronde

NISPEN - Aanstaande zondag 7 juli wordt weer de jaarlijkse wielerronde verreden. Dit betekent dat de dorpskern en de toegangswegen Heybeeksestraat en Essenseweg, Bergsebaan tot aan spoorwegovergang, en Nispenseweg tot aan het Molenbeekpad worden afgesloten van 9.00 tot 18.30 uur, en dat er in verband met de voorbereidende werkzaamheden geen auto’s op het parcours geparkeerd mogen staan vanaf 8.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk uw auto voor 8.00 uur buiten het parcours te parkeren als u deze aanstaande zondag wilt gebruiken.

Het parcours en de rijrichting zijn: Dorpsstraat, De Lind, Bergsebaan, Kerkplein en Dorpsstraat. Let op, er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de weg voor de Bergsebaan vanaf nr. 97 tot aan de spoorlijn. Ook is er een parkeerverbod voor de Nigtestraat vanaf de Bergsebaan tot aan de Maststraat aan beide zijden van de weg.

Mensen die toch gebruik willen maken van hun auto op deze dag, kunnen het best de auto parkeren, in het Everlandwegje, Parkeerterrein achter de Kerk, NSV Parkeerterrein, Oostmoer, of Essenseweg. Parkeer uw auto als u weg moet niet in de Nispenseweg in verband met de landbouwsluis.

Alleen bij een noodgeval is het mogelijk om met de auto binnen en buiten het parcours te komen. Mocht u Nispen in, of uit willen dan kunt u zich melden bij de verkeersregelaars. Zij zijn herkenbaar aan hun oranje hesjes, u ontvangt dan verdere instructies. Wilt u Nispen uit en woont u niet aan het parcours, meld u zich bij de verkeersregelaar en volg zijn instructie op.

Doorgaand fietsverkeer door de Dorpskern van Nispen, vanuit Roosendaal of vanuit Essen of een andere richtingen is beperkt mogelijk volg de instructie op van de verkeersregelaar. En ga te voet verder met de fiets aan de hand over het voetpad (het trottoir).

Het Wielercomité is op de wedstrijddag te bereiken in Café De Gouden Leeuw Kerkplein te Nispen en op de jurywagen en de Dorpsstraat. [l]