Selectie DVO'60 seizoen 2019/2020

ROOSENDAAL - DVO'60 heeft voor het seizoen 2019/2020 een uitgebreide en nieuwe selectie. Voorzitter Theo v.d. Wegen is blij met de ontwikkelingen en vooral met de vele nieuwe spelers in de selectie.

Nieuwkomers zijn: Bert Gerritsma van RBC - Ronald van Tilburg en Stein de Bruijn van Cluzona - Bas Blummel van RSV - Mouniir Hiddouch en Driss Nawar van BSC - Sijmen Peerenboom van Alliance - Hoa Tran van RKVV Roosendaal - Roy Swinkels van NSV. Verder hebben Brice Brouwers - Teun Havermans - Bram van Driesum - Mike Zagers - Mathijs van Noordenne -Max Sacharias - Rody vd Bergh - Roy Doppenberg - Giovanni vd Weigert - Jordy van Sprundel - Gijs van Broekhoven de overstap van de jeugd gemaakt naar de selectie, Dit is volgens Theo een zeer goede ontwikkeling binnen DVO'60. Eigen spelers naar de selectie, zo hoort het eenmaal. Op zaterdag 10 augustus start de voorbereiding met een trainingsdag bij DVO'60. Daarna volgen er oefenwedstrijden, deze staan op de site van DVO'60.

Jeugd
De jeugdafdeling van DVO'60 is hard op zoek naar uitbreiding van de jeugdleden, Door de grote aanwas kunnen we meer teams inschrijven maar we hebben nog wat spelers nodig vooral jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en jongens en meisjes van 16 jaar en ouder. Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website: wwwdvo60.nl [l]