Afbeelding
Foto:

Speciaalbier festival op de Nieuwe Markt

ROOSENDAAL - De organisatie van Appeltje Eitje komt op 30, 31 augustus en 1 september naar de Nieuwe Markt voor een nieuwe editie van het Appeltje Eitje Bierfestival.


In mei werd nog een geslaagde editie van het foodtruckfestival gehouden in het Vrouwenhof en eind augustus wordt de Nieuwe Markt weer omgetoverd tot een speciaalbier walhalla. Bezoekers kunnen genieten van meer dan tachtig bieren, maar uiteraard is er ook van alles te eten. Ook is er het gehele weekend fijne DJ muziek en voor de kinderen is er een kinderhoek met springkussens en een schmincker.

"Ontdekken en proeven staan centraal bij dit bierfestival", aldus de organisatie. "Van lichte biertjes tot zwaardere IPA's, er is voor ieder wat wils. Dit is een must voor de bierliefhebber en de gezelligheidsmens!" Maar, wie niet van bier houdt, wordt eveneens op zijn wenken bediend met speciale wijnen en een cocktailbar. "Bijpassende en heerlijke kleine gerechten van acht verschillende foodtrucks maken het plaatje compleet en leggen een goede basis om speciaalbiertjes te proeven."

Appeltje Eitje opent op vrijdag haar deuren om de vrijdagmiddagborrel in te luiden. Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend. En het beste nieuws? De toegang is gratis!

Appeltje Eitje Bierfestival 2019
Vrijdag 30 augustus – 16:00 – 23:00
Zaterdag 31 augustus – 13:00 – 23:00
Zondag 1 september – 13:00 – 21:00