De Smalle Pijp verdwijnt uit Roosendaalse straatbeeld

ROOSENDAAL - Er komt een einde aan broodjeszaak De Smalle Pijp op de Markt in Roosendaal. Eigenaar Michael Kamphuis heeft besloten om na dertig jaar te stoppen met de zaak in de huidige vorm.

DOOR REMKO VERMUNT

De broodjeszaak aan de Markt 28 wordt overgenomen door Jean-Pierre Kolthoff die tevens eigenaar is van Bij Moeders, Dakota'z en Ribz.nl. Kolthoff kocht eerder ook al het pand van tabakszaak Coppens op nummer 26. Volgens ingewijden wil de ondernemer de twee panden samenvoegen om hier een nieuwe horecazaak in te starten. Wat de plannen voor deze zaak precies zijn, is nog niet bekend.

Online

Voor eigenaar Michael Kamphuis komt in ieder geval na dertig jaar een einde aan een mooie periode. "Ik ben als achttienjarige, samen met mijn ouders, in deze zaak gekomen. Ik heb het dertig jaar met liefde en plezier gedaan, maar laten we zeggen dat het een goede deal was." Kamphuis gaat nog wel kijken of hij een nieuwe locatie kan vinden om online door te gaan met de broodjeszaak. "Maar, daar hoop ik volgende week meer over te kunnen zeggen."

Afhankelijk van of Kamphuis een nieuwe locatie kan vinden, wordt bepaald wanneer de broodjeszaak precies dichtgaat. Een sluitingsdatum is dan ook nog niet bekend.

Jean-Pierre Kolthoff was niet bereikbaar voor commentaar.