Unieke kans voor kinderen op De Draai

ROOSENDAAL - De Draai zorgt, in samenwerking met Klaar voor de Start, voor een unieke mogelijkheid voor de kinderen in en rondom Roosendaal. Zij kunnen op 5 augustus ervaren wat het is om als renner op De Draai te rijden.

"De kinderen kunnen nu hun kans grijpen om onder begeleiding van onze rensters Annemiek van Vleuten, Lorena Wiebes, Puck Moonen & Paulina Rooijakkers de strijd aan te gaan." De kinderen die hieraan deelnemen vertrekken gezamenlijk met de wielrensters voor een ronde, waarbij ze vanaf 200 meter voor de finish vrij worden gelaten om de strijd met elkaar aan te gaan. "Vervolgens hebben we voor ze een parcours en een pumptrack uitgezet op het terrein bij het EKP-gebouw. Hier kunnen de kinderen de hele dag hun talenten laten zien." Op het plein vind ook de huldiging plaats en krijgt elke deelnemer(ster) een medaille en een leuke attentie.


Programma
15:00 uur start groep 10 t/m 12 jaar
15:01 uur start groep 7 t/m 9 jaar
15:02 uur start groep 4 t/m 8 jaar

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven via info@dedraai.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd, of je in bezit bent van een fiets én of je in bezit bent van een helm. In totaal mogen er maximaal 75 kinderen deelnemen. [l]