AGENDA

Donderdag 1 augustus

Bingo in Het Fatimahuis

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 1 augustus wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Zaterdag 3 augustus

Kledinginzameling

10:00 | St. Josephkerk

Zaterdag 3 augustus inzameling van gedragen maar nog goed draagbare kleding voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook bruikbare, hele spullen voor de volgende snuffelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld evenals oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom! Geen matrassen, groot meubilair, groot witgoed of beeldbuizen!

Dinsdag 6 augustus

Taalcafé

14:00 | Bibliotheek VANnU

Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur is het Taalcafé. Dit wordt georganiseerd door Humanitas Taalmaatjes en vindt plaats in de Bibliotheek VANnU, Markt 54A in Roosendaal. Hier komen Nederlandse vrijwilligers en mensen met een andere taalachtergrond samen om, onder het genot van een kopje koffie of thee, te praten of een (taal-) spelletje te doen om zodoende het spreken van de Nederlandse taal te verbeteren. De toegang is gratis.