De mannen van Royal Apollo staan op 13 augustus in het park
De mannen van Royal Apollo staan op 13 augustus in het park Foto:

Roosendaal swingt vier avonden in het park

ROOSENDAAL - Het Emile van Loonpark in Roosendaal staat deze zomer vier avonden in het teken van 'Roosendaal swingt in het park'. Na twee jaar te zijn weggeweest, keert het evenement voor de derde keer terug naar het park.

DOOR REMKO VERMUNT

"Vier zomerse avonden met een betaalbaar drankje, op het gras, in de zon en genietend van goede muziek", aldus de organisatie. De eerste avond staat gepland op donderdag 8 augustus en de overige drie avonden zijn steeds op dinsdag: 13, 20 en 27 augustus. "Let er dus op dat je niet op alle donderdagen in het park staat, dan is er weinig muziek."

Lokaal talent

De worden allemaal ingevuld met lokale artiesten, zoals bijvoorbeeld Verbraak | Van Bijnen die op donderdag 8 augustus samen zorgen voor een avond vol roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Op dinsdag 13 augustus staan Royal Apollo en De Mannen van Weleer op de planning en het jeugdige HIP speelt 20 augustus een mix van jazz en funk. Lead zangeres van deze band is het Roosendaalse talent Julia Schutten. De laatste avond 27 augustus wordt ingevuld door de uniek folkband Squander Squad.

Informatie

Alle avonden beginnen om 19.00 uur. 13 Augustus begint gelijk met het hoofdprogramma, de andere avonden worden ingeleid met een lokaal voorprogramma, deze namen worden bekend gemaakt op de Roosendaal swingt Facebook pagina. [l]