Afbeelding
Foto:

Er komt een nieuw indoorfestival naar Roosendaal

ROOSENDAAL - Na een daverend succes van de eerste editie van het festival Oude Liefde Roest Niet, heeft de organisatie de smaak te pakken. Op zaterdag 26 oktober lanceert Focus Events het nieuwe indoorfestival Dubbelspoor in The Loods. Met dit creatieve concept spelen ze in op meer beleving en halen ze grote namen naar Roosendaal.

“The Loods is de perfecte locatie voor een techno feest. Dat hadden wij al ontdekt, en werd later bevestigd door het publiek van Oude Liefde Roest Niet”, zegt René Hopmans, mede-eigenaar van Focus Events.

Creatief concept

Met een portie creativiteit weet de organisatie opnieuw te verrassen met een vernieuwend concept. “Als organisatie willen we meer inspelen op beleving. Als dat er eenmaal in zit, kom je makkelijker tot creatieve ingevingen. Dat maakt het uiteindelijk voor de bezoeker nog leuker om het festival te bezoeken”, zegt René. Met de festivalnaam Dubbelspoor speelt de organisatie goed in op de locatie die zich vlak naast station Roosendaal Centraal bevindt. Dat komt op het festival terug in zaalnamen als Spoor A en Spoor B, eersteklastickets en slogans als ‘zet jezelf niet op een zijspoor, maar koop op tijd een kaartje’. Op het festival zelf is de decoratie en beleving in stijl van het thema.


Grote namen

René: “Doordat het festival overdag en in de avond plaatsvindt, moeten we wel met grote namen komen. Zo staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Secret Cinema, Michel de Hey, Luuk van Dijk en Deep Dimension op het podium.” Ook hiermee spelen ze weer goed in op de naam Dubbelspoor met slogans als ‘Benny Rodrigues vertrekt van spoor A’. René: “We zijn zelf liefhebbers van techno, dus organiseren we hiermee opnieuw een feestje van liefhebbers voor liefhebbers.” De organisatie verwacht op dit festival zo’n 1.200 bezoekers. Dubbelspoor is op zaterdag 26 oktober van 13.00 tot 23.00 uur in The Loods in Roosendaal. De voordelige tweedeklastickets gaan op 13 augustus om 12.00 uur in de verkoop via www.dubbelspoorfestival.nl.