Mantelzorgwaardering 2019

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal waardeert ook dit jaar weer de mantelzorgers! Mantelzorgers zorgen voor iemand uit de omgeving waarmee er een relatie is: de buurvrouw, een oom of tante, ouders of broer of zus. Deze zorg is langer dan 3 maanden en gemiddeld 8 uur per week.

Mantelzorg is iets wat je overkomt en is vaak een geleidelijk proces; het begint meestal klein en kan eindigen in 24-uurs zorg. Dankzij de inzet van mantelzorgers kunnen de inwoners van de gemeente Roosendaal langer thuis blijven wonen en doen ze minder snel een beroep op de professionele zorg. De inzet van mantelzorgers wordt zeker opgemerkt én gewaardeerd door de gemeente Roosendaal. Daarom mag het mantelzorgsteunpunt namens de gemeente Roosendaal ook dit jaar weer de mantelzorgwaardering aanbieden, deze bestaat uit een keuze van drie mogelijkheden: Een voucher voor een midweek of weekend in een Roompot vakantiepark of een cadeaubon van de VVV die vrijwel in alle winkels te besteden is, of een voucher van Simply Balance dit is een voucher voor ontspanning en balans.
Op 1 augustus j.l.hebben alle geregistreerde mantelzorgers van de gemeente Roosendaal hierover informatie gekregen. Mocht u deze informatie toch niet gehad hebben, kom dan gerust langs bij ons steunpunt Mantelzorg op Bovendonk 29 te Roosendaal op maandagmiddag of bel: 088 5574890. [l]