DVO 60 jeugd

ROOSENDAAL - Het bestuur van DVO 60 is hard aan het werk om de jeugdafdeling van DVO 60 uit te breiden. Er melden zich gelukkig veel kinderen aan in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar maar we willen nog meer jeugdleden aannemen en het aantal elftallen uitbreiden aldus vice voorzitter Henk Hartog.

Ook willen we dit seizoen nog meer aandacht gaan besteden aan opleidingen en activiteiten. Naast de bekende activiteiten zoals Sinterklaas en Kerst en toernooien zullen er nieuwe activiteiten gaan komen zoals trainingen die verzorgd gaan worden door de selectie, Ook zijn er gesprekken gaande met een voetbalschool en een keepersschool om iets te gaan organiseren. Maar we willen ook input krijgen van de leden zodat we aan de slag kunnen gaan met nieuwe voorstellen. We zijn erg gemotiveerd zegt Henk, dus kom maar op met de voorstellen. Vanaf maandag 19 augustus starten de trainingen weer, de tijden staan op de website. Dus als je wilt komen voetballen dan ben je op een training van harte welkom. Als je voor 1 september als jeugdlid inschrijft bij de club dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen en ontvang je bovendien ook een cadeaubon van onze kledingsponser, aldus Henk.

Ook de trainingen van het walking football starten weer en wel op woensdag 14 augustus en dit van 09.45 tot 11.00 uur. Ben je 60 jaar of ouder kom dan gerust een keer een kijkje nemen of doe eens gezellig mee.

Inmiddels zijn de datums bekend voor het grote feest t.g.v. 60 jaar DVO 60 en dit zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 juni en op zaterdag 13 juni de gehele dag. De komende maanden zullen we veel aandacht gaan besteden aan dit jubileum.

Informatie over DVO 60 of wil je lid worden van de club en ben je 4 jaar of ouder jongen of meisje, je bent van harte welkom. Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl. [l]