Die Roseländer Musikanten geven Open Air-concert bij Sieben Recreatie

ROOSENDAAL - Die Roseländer Musikanten geven op zondagmiddag 25 augustus a.s. het jaarlijkse Open Air-concert bij Sieben Recreatie aan De Stok 4 in Roosendaal. De bekende Stimmungskapel speelt blaasmuziek vanaf 14.00 uur en de toegang is voor iedereen gratis. Muzikale gast op het 2e podium is ditmaal de blaaskapel Die Alpenländer uit Huijbergen.

Het Open Air-concert wordt al een reeks van jaren achtereen gegeven en er is dan ook sprake van een traditie bij muzikanten en publiek. Vele trouwe bezoekers hebben de datum met stip genoteerd in hun agenda, onder het motto: de vakantie mag dan voorbij zijn, de zomer zeker nog niet.

Die Roseländer Musikanten brengen op deze middag een programma met vooral Böhmische muziek, instrumentaal en vocaal. Voor de zang tekenen Monique en Piet. Maar ook blaasmuziek uit Duitsland, Oostenrijk en Slowenië komt op de les senaar.

De blaaskapel Die Alpenländer presenteert zich op het Siebenpodium met Moravische en Tsjechische muzieknummers, die afwisselend rustig en opzwepend van karakter zijn. [l]