Het tentenkamp gaat van start met een kort welkomstwoordje. FOTO M. BRAAT
Het tentenkamp gaat van start met een kort welkomstwoordje. FOTO M. BRAAT M. Braat

Tentenkamp RSC Alliance groot succes

ROOSENDAAL - Bij voetbalvereniging RSC Alliance heeft het jaarlijkse tentenkampweekend plaats gevonden. Bijna 60 kinderen in de leeftijd van 5 tot en 15 deden mee aan dit geweldige weekend.

Onder toeziend oog van een grote groep enthousiaste vrijwilligers begonnen de kinderen vrijdagavond om 19.30 uur met een gezamenlijke training waar jong en oud bij elkaar werden ingedeeld in groepen. Dit nadat zij eerst samen met hun ouders tenten hadden opgezet en een mooie slaapplek hadden veroverd.
Alle kinderen hebben intens genoten van de training, de voetbalquiz, het nachtspel, de zeskamp, het onderlinge toernooi, de penaltybokaal, de toffe overnachting en het heerlijke eten en drinken. Na een kort nachtje werd er zaterdagochtend met z'n allen ontbeten en kon het dagprogramma starten.

Het weer zat ook erg mee en met een temperatuur van bijna 30 graden was het afsluitende waterspel een welkome verfrissing. Team Ajax won uiteindelijk de grote wisseltrofee, nadat zij de besten bleken over alle onderdelen.[l]