Opening Oogcafé Roosendaal

ROOSENDAAL - Op 10 september om 19.00 uur tot 21.00 uur vind bij Huis van de Westrand St Lucasplein 3 in Roosendaal de opening plaats van Oogcafé Roosendaal e.o .Voor de Oogvereniging van Noord Brabant en Zeeland betekent dit dat er hiermee het aantal Oogcafé`s in de regio op 12 komt.

Dit Oogcafé in Roosendaal is een project van de regio Noord-Brabant en Zeeland van de Oogvereniging Nederland. Het oogcafé word een ontmoetingsplaats voor alle inwoners met een oogaandoening van Roosendaal e.o Het doel is om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen en elkaar tot steun te zijn. Van tijd tot tijd worden gastsprekers uitgenodigd die bepaalde thema`s kunnen belichten die betrekking hebben op de visuele beperking. De opening en eerste bijeenkomst van Oogcafé Roosendaal e.o zal worden geopend door wethouder mevrouw Klaar Koenraad.

Het is de bedoeling dat vervolgens in 2019 er op iedere tweede dinsdag vanaf 19.00 tot 21.00 uur van de maand een Oogcafé plaats vind. Ook dan zullen de bijeenkomsten gehouden worden bij Huis van de Westrand in Roosendaal. De bijeenkomsten zullen laagdrempelig zijn en een ongedwongen karakter hebben. Bezoekers kunnen gewoon aanschuiven aan tafel bij de andere deelnemers en gastheren/dames.
Voor meer informatie Oogvereniging Noord Brabant en Zeeland Peter Hopstaken (contactpersoon Roosendaal e.o) tel 0651353773 per email pj.hopstaken@gmail,com (coördinator oogcafë`s Noor Brabant en Zeeland Eike Smit tel 0765320706 per email eikesmit@kpnplanet.nl. [l]