deelnemers Cool2bFit
deelnemers Cool2bFit M. van Wezel

Succes Cool 2B Fit wordt voortgezet voor 4-8 jarigen

ROOSENDAAL - Vanwege het succes van de vorige groepen start het programma Cool 2B Fit eind september met haar 3e groep. Wil je ook meedoen maar twijfel je nog? Maandag 16 september wordt een proefuurtje georganiseerd om geïnteresseerde ouders en kinderen van 4 t/m 8 jaar te informeren over het doel en de inhoud van het programma en kun je komen proefdraaien. Deze bijeenkomst vindt plaats van 16.30 – 17.30 uur in cultuurhuis de Suite, Burgerhoutsestraat 23 te Roosendaal.

Wat is Cool 2B Fit?
Een bewezen effectief programma dat op een gezonde manier en met een positieve benadering kinderen en ouders helpt om te werken naar een gezonder gewicht. Dit houdt o.a. in dat kinderen samen gaan sporten en er ouder- en kindbijeenkomsten gevolgd gaan worden. Tijdens het programma wordt nauw samengewerkt met een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur.

Werkt Cool 2B Fit?
Jazeker! Uit eerdere resultaten blijkt dat de BMI van kinderen daalt en de conditie is verbeterd. Maar nog veel belangrijker… de kinderen hebben weer plezier in bewegen, staan steviger in hun schoenen en zitten beter in hun vel. Ouders worden zich veel bewuster van hoe ze hun kind kunnen helpen bij het maken van een gezondere keuze, dus ook het gezin profiteert mee.

Voor wie is Cool 2B Fit?
Kinderen boven een gezond gewicht tussen 4 en 8 jaar kunnen zich aanmelden. Belangrijk is dat je samen met je ouders/verzorgers goed gemotiveerd bent. Voor de kinderen is steun van de ouders tijdens Cool 2B Fit heel belangrijk. Bovendien: samen meedoen is leuker dan alleen.

Interesse?
Geef je op voor de informatiebijeenkomst op maandag 16 september via cool2Bfit@fysiotherapiekalsdonk.nl of meld je aan via www.cool2bfit.nl/aanmelden. [l]