Vier Roosendalers nemen deel aan expositie in de Sint Gertrudiskerk

ROOSENDAAL - Op zaterdag 14 en zondag 15 september exposeert fotogroep NADIR in de Sint Gertrudiskerk te Bergen op Zoom. Na het succes van de afgelopen jaren neemt de fotogroep ook dit jaar met de jaarlijkse expositie weer deel aan de landelijke Open Monumentendagen.

De leden van NADIR komen uit Bergen op Zoom en omstreken, inclusief vier hobby fotografen uit Roosendaal; Ton Elgers, Gertjan Goudzwaard, Helga van de Kar en Hans Witvoet. In de sfeervolle ambiance van de Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt in Bergen op Zoom zal er een verscheidenheid aan fotowerk te zien zijn. Iedere fotograaf presenteert zich met een creatief en eigentijds drieluik. Daarnaast toont de fotogroep ook foto’s die gemaakt zijn naar aanleiding van de clubavonden (opdrachten en excursies). Bezoekers kunnen deelnemen aan een prijsvraag en maken kans op een fraaie afdruk van de door hen gekozen foto. Toegang is gratis.
Openingstijden van de expositie: zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 17.00 uur / zondag 15 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat) Onze website: www.fotogroep-nadir.nl [l]