Netwerkcoach gezocht

ROOSENDAAL - Een goed sociaal netwerk onderhouden en uitbouwen is niet voor iedereen even makkelijk. Soms wordt de kring om mensen heen zo klein dat de kwaliteit van het bestaan afneemt. Als vrijwillige netwerkcoach word je ingezet om het sociaal netwerk van bewoners in Roosendaal te versterken of juist op te bouwen.

Je wordt getraind om met de methode 'natuurlijk een netwerkcoach' de hulpvrager te coachen, motiveren en activeren. De methode 'natuurlijk een netwerkcoach' kan worden beschouwd als een boeiende trektocht samen met de hulpvrager van A naar B.

Als netwerkcoach beschik je over de volgende vaardigheden en competenties: Goed kunnen luisteren en communicatief vaardig zijn; Het leuk vinden om vanuit de mogelijkheden en wensen van mensen te werken; Een coachende houding kunnen aannemen (niet zelf willen gaan oplossen); Een geduldige, betrouwbare en betrokken partner zijn; Openstaan voor mensen met diverse achtergronden en leefwerelden; Stevig in de schoenen staan en grenzen kunnen stellen; Kunnen reflecteren op het eigen handelen.

Wij bieden jou een leuk team van professionals en vrijwilligers. Je krijgt de training 'natuurlijk een netwerkwerkcoach' en de mogelijkheid om andere interessante workshops en trainingen te volgen. Je krijgt professionele begeleiding en bijeenkomsten/ intervisie met andere netwerkcoaches. Kortom een uitdagende leuke vrijwilligersbaan met nieuwe ervaringen en de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en de ander te helpen. Enthousiast geraakt? Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met Maureen Jeltema. Coördinator 'Netwerkcoach', WijZijnRoosendaal, e-mail: maureen.jeltema@wijzijntraversegroep.nl, tel:0640711774 (di en do).[l]