Woensdag 9 oktober DVO 60/Roosendaal 751 Walking Football toernooi

ROOSENDAAL - Op woensdagmiddag 9 oktober organiseert het walking football team van DVO 60 haar 2e DVO 60/Roosendaal 751 Walking Football toernooi op Sportpark Hulsdonk. Vorig jaar hebben we in het kader van Roosendaal 750 jaar een toernooi gehouden. Ik heb toen met Cor Verbogt, voorzitter van Roosendaal 750 jaar.afgesproken dat het een vervolg gaat krijgen. En als je ja zegt moet je het ook doen volgens Piet van Osta, We hebben op woensdag een erg grote enthousiaste groep mensen die lekker sporten en ook actief zijn op sociaal gebied. Piet prijst ook de samenwerking met het sportservice. We zijn eigenlijk met zijn allen 1 groot team.

Woensdagmiddag 9 oktober komen 16 teams naar Roosendaal om weer lekker te gaan ballen. Deelnemende teams zijn oa sc Feyenoord- Excelsior Maassluis - Fc de Westhoek - Luctor 58 - v Spui - vv Huizen - Baronie - Helmond - Zundert - DIA - DAW Schaijk - Vitesse 63 - GDC/GSC - sv t Harde en 2 teams van DVO 60. De ploegen komen uit geheel Nederland. Ik streef er altijd naar om teams uit veel verschillende provincies te krijgen want dit is leuk voor iedereen. Om 11.45 uur worden de teams verwacht en ontvangen dan van de organisatie een kopje koffie met een traktatie. Om 12.30 uur zal Wethouder van Ginderen het toernooi openen. Om 16.15 uur zal de prijsuitreiking zijn en die wordt uiteraard gedaan door Cor Verbogt. We hebben ook een speciale prijs Sportiviteit DVO60/Roosendaal 751 jaar en deze is uiteraard voor de sportiefste ploeg. Na afloop van het toernooi kunnen de teams deelnemen aan een heerlijke barbecue.

Maar het allerbelangrijkste is dat het toernooi een sociaal karakter heeft, De organisatie Piet, Ad, Ab en Mandy vertellen met vol trots dat de bewoners van Heerma State die middag zijn uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het toernooi, Vorig jaar hebben ze dit ook gedaan en dit was voor hen genieten geblazen, De organisatie zorgt uiteraard voor een gratis kopje koffie en traktatie voor deze mensen en als klap op de vuurpijl zal shantikoor het Crayennest optreden. Zo laten wij zien dat wij een sociale vereniging zijn aldus een enthousiaste Piet van Osta. En natuurlijk is het fantastisch dat wij na het geweldig feest Roosendaal 750 jaar doorgaan met onze prachtige stad te promoten aldus de organisatie.

DVO 60 is natuurlijk niet alleen de vereniging voor het walking football maar ook voor de jeugd, ben je 4 jaar of ouder dan kan je bij deze geweldige club gaan voetballen. Informatie secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]