Schrijf je in voor jaarlijkse voetbalquiz fanclub FC Barcelona

ROOSENDAAL - Zaterdag 12 oktober organiseert de officiële fanclub in West-Brabant van FC Barcelona voor de zesde keer zijn jaarlijkse voetbalquiz. Locatie Café Bij Moeders, Markt 22 in Roosendaal.

De Penya Barcelonista de Roosendaal heet iedereen tussen 14.00 en 14.30 uur van harte welkom. Om 14.30 uur zal de quiz starten. Het wordt een algemene voetbalquiz, dus niet met alleen vragen over FC Barcelona.

Teams met leden van de Penya doen gratis mee. Er zijn geweldige prijzen te winnen zoals een gratis lidmaatschap van onze Penya, maar deelnemen is zaterdag 12 oktober belangrijker dan winnen.

Heb je zin in een gezellige middag en een uitdagende quiz met mooie prijzen, schrijf je dan zsm in via penyaroosendaal@gmail.com of meld je aan bij Café Bij Moeders. Ook als je niet mee wil quizzen ben je van harte welkom om een leuke middag mee te maken. Iedereen is welkom, op zaterdagmiddag 12 oktober! Ook fans van Real Madrid!

Info over de Penya Barcelonista de Roosendaal vind je op Facebook : facebook.com/PenyaRoosendaal, Website: www.penyaroosendaal.nl[l]