Pictures & Songs tijdens het Roosendaals Treffen

ROOSENDAAL - Tijdens het Roosendaals Treffen op zondag 29 september organiseert Beeldcollectief West-Brabant, samen met de zanggroep Lad'Sing, de band Sunny Days en de bibliotheek een multicultureel evenement.

De fotografen van het BeeldCollectief exposeren en presenteren foto's die op een of andere manier een 'verbinding' laten zien. Lad'sing en Sunny Days 'verbinden' deze foto's op hun manier weer met muziek. Zo ontstaat er een uniek kijk- en luisterspektakel dat heel goed invulling geeft aan het doel van het Roosendaals Treffen: Ontmoeten en verbinden!

Het BeeldCollectief WestBrabant is een relatief jonge en ambitieuze fotoclub. De vereniging is in januari 2016 opgericht door Aad Meijer en bestaat nu uit 12 leden. Sinds juli 2019 zijn ze gehuisvest in het Cultuurhuis Bovendonk. Het doel van de vereniging is het ontwikkelen van de fotografische kwaliteiten van ieder lid en daarnaast door middel van toegepaste fotografie een bijdrage leveren aan activiteiten in Roosendaal en omgeving.

Pictures & Songs vindt plaats vanaf 14.30 uur in Parrotia op de Markt. Zie www.facebook.com/BeeldCollectiefWestBrabant/ voor meer informatie.