Bronance op Steefstrand. FOTO INGRID BISKOP
Bronance op Steefstrand. FOTO INGRID BISKOP Ingrid Biskop

Bronance knalt op Sfeerstrand met classic rock

ROOSENDAAL - Zondag 15 september heeft Bronance het eerste optreden op Sfeerstrand in Stadsoevers energiek afgeleverd. Voor het eerst in deze bezetting heeft de bank een groot aantal classic rock nummers gebracht. De middag werk goed ontvangen door de vele bezoekers. Natuurlijk familie en bekenden, maar ook andere liefhebbers van rock en mensen die Sfeerstrand al beter weten te vinden als er een evenement is.

Elmore, Maarten en Robert vormen de muzikale basis van de band. En zij hebben met verve gespeeld. Soms heerlijk hard, soms ook ingetogener, passend bij de diverse rock klassiekers die ze hebben gespeeld. De nummers werden gezongen door Nancy. Haar stem is soms melodieus, soms heerlijk hard. Juist zoals het past bij het repertoire. Wederom een bewijs, dat Roosendaal en West-Brabant barst van talent. Mensen die muziek maken verheffen tot meer dan een hobby, als we de kwaliteit mogen beoordelen.
We zien Bronance dan ook graag terug op zondagmiddag 10 november 2019, weer vanaf 15.00 uur. Noteer alvast in uw agenda.

Oproep bands
Tegelijkertijd merken we vanuit Sfeerstrand/BeachClub0165, dat bands die in een nieuwe opstelling weer gaan optreden, zoals Bronance, of bands die helemaal nog geen podiumervaring hebben, in de ongedwongen sfeer van Sfeerstand goed uit de verf komen. Daarom gelijk ook een oproep aan andere bands, die een podium zoeken, die als artiesten willen worden ontvangen en behandeld.
Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met ons: info@beachclub0165.nl. We spreken graag af om te spreken over de mogelijkheden om op te treden.
Sfeerstrand en BeachClub 0165 maken onderdeel uit van het nieuwe stadsdeel Stadsoevers. De nieuwe wijk voor eigenzinnige mensen met de nodige creativiteit. [l]