Aanmelden kan nog voor excursie naar Oorlogsmuseum Overloon

ROOSENDAAL - Aansluitend bij het indrukwekkende thema van de tentoonstelling ‘75 jaar Bevrijding Brabantse Wal’ in het Markiezenhof en ’Verhalen van Oorlog en Vrijheid’ in het Tongerlohuys hebben de Vrienden van het Tongerlohuys een bezoek gepland aan het Oorlogsmuseum Overloon op zondag 13 oktober.

De bus vertrekt die ochtend om 9.00 uur vanaf parkeerplaats De Stok in Roosendaal-West en zal rond 11.00 uur in Overloon zijn. Na ontvangst volgt een rondleiding. Lunch en mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar keuze verder rond te wandelen over het museumterrein met de nodige restanten van de oorlog, de voertuigenhal te bezoeken waarin allerlei grote en kleine indrukwekkende voertuigen te zien zijn, of een film te bekijken over de Slag bij Overloon, die de grootste tankslag op Nederlandse bodem, kort na de mislukte operatie Market Garden, in beeld brengt. Na een gezamenlijke afsluiting zal de bus rond 17.30 uur weer in Roosendaal zijn.
Wie mee wil kan zich uiterlijk dinsdag 24 september aanmelden door te mailen naar vriendenvantongerlohuys@outlook.com of te bellen naar 06-22620333.