Rommelmarkt in St. Josephkerk.
Rommelmarkt in St. Josephkerk. Foto:

AGENDA

Donderdag 19 september

Lachcarrousel in Keijenburg

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Op donderdag 19 september wordt er door de activiteitencommissie van KBO-Roosendaal in Buurthuis Keijenburg een gezellig optreden georganiseerd, dat zal worden verzorgd door De Lachcarrouusel. Het wordt een ontspannende middag met de heren van de Lachcarrousel, Zij verzorgen een show met een mix van hilarische sketches en leuke bekende meezingliedjes van vroeger en nu. Ze komen uit Brasschaat, België. Dat betekent een optreden met een Vlaamse tongval. Komt dat horen en zien: het zal de moeite waard zijn! Iedereen is van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur in Buurthuis Keijenburg.

Vrijdag 20 september

Excursie Spirit Roosendaal

9:00 | Station

Spirit in Roosendaal organiseert een excursie naar de tentoonstelling 'Bij ons in de biblebelt ' in het Museum Catherijneconvent in Utrecht. Vertrek: Station Roosendaal. Datum: vrijdag 20 september. Tijd: 9.00-17.00 uur. Kosten: trein en toegang museum. Maximaal aantal deelnemers: 15. Opgave vóór 16 september: spiritinroosendaal@gmail.com

Zaterdag 21 september

Rommelmarkt St. Josephkerk

10:00 | Buurthuis Keijenburg

Op zaterdag 21 september organiseert de St. Norbertusparochie weer een grote rommel- en snuffelmarkt in Buurthuis Keijenburg. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 13.00 uur terecht om voor een lage prijs allerlei leuke en nuttige spullen aan te schaffen. Gewoon binnenlopen voor de gezelligheid, of om een praatje te maken, dat kan natuurlijk ook. De rommelmarkt vindt niet alleen plaats binnen in het buurthuis, maar ook buiten worden allerlei leuke kraampjes ingericht waar men al lopend richting het parochiecentrum en tuin gaat waar onder het genot van koffie/ thee kan worden uitgerust. Toegang is gratis. De rommelmarkt wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de St. Josephkerk.

Kofferbakmarkt

10:00 | GoStores

Zaterdag 21 september, GoStores Roosendaal, 10.00-16.00 uur, Kofferbakmarkt. Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij GoStores Roosendaal op zaterdag 21 september. Het parkeerterrein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met leuke tweedehands spullen. Zelf spullen verkopen? Aanmelden kan nog! Aanmelden is verplicht; dat kan via de website: www.kofferbakmarktnederland.nl. Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar.

Ontdekkingsreis voor de jeugd

13:30 | Natuurpoort

Op 21 september is er wederom een activiteit van de Jeugd Natuur groep, we gaan dit keer op een heuse ontdekkingsreis in de natuur. Deze activiteit is gekoppeld met de opening van de natuurpoort, na de opening mogen jullie via zoekkaarten op pad en ontdekken wat de natuur ons leert. Het belooft een spannende en leuke middag te worden, met nog een extra rondleiding en opdracht in 'de nieuwe wereld' het voormalig derde wereldbos. Het nieuwe seizoen zit weer boordevol leuke activiteiten, dauwtrappen ,een imker, slikken en schorren maar ook een heideveld ontdoen van jonge boompjes. We verwachten jullie in ieder geval op 21 september om 13.30 aan de natuurpoort van Wouwse Plantage.

Zondag 22 september

Rommelmarkt

9:30 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Zondag 22 september is er een rommelmarkt in buurthuis 't Dijksteeke van 9.30 tot 13.00 uur.

Dinsdag 24 september

Seniorenactiviteit IVN

13:00 | Parkeerterrein Visdonk Lodge

Na een korte zomerbreak is er op 24 september weer een seniorenactiviteit van het IVN. Dit keer staat een wandeling op het Landgoed De Hertgang in Halsteren op het programma. Het vertrek is per auto om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein bij de Lodge. Van degene die wil meerijden wordt een kleine kilometervergoeding gevraagd. Voor meer informatie over het IVN, kijk op www.ivn.nl/roosendaal.