De septemberopgave. FOTO DORPSRAAD WOUW
De septemberopgave. FOTO DORPSRAAD WOUW Dorpsraad Wouw

Ken uw Wouw - september

WOUW - De foto van de maand augustus werd getrokken in het Landeweelpark, gelegen aan de oostkant van het dorp Wouw. Gemeente Roosendaal heeft een deel van het onderhoud aan het park uitbesteed aan Geleijns begrazingsbeheer. Hierdoor wordt op ecologisch verantwoorde wijze de begroeiing bijgehouden. En dat is wat de gemeente voor ogen staat: een natuurlijke manier van groenbeheer.

Sedert enkele jaren treft de wandelaar daarom periodiek groepen schapen in het park aan die binnen het voor de dieren omheinde gebied hun groenbeheerderswerk kundig uitvoeren.

Mevrouw Astrid Anthonissen uit de Landeweel kan als buurtbewoonster de ijverige schapen zien en horen; zij werd door loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw. Ze heeft de bon inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in de komende maand meedingen naar deze prijs? Bezoek dan www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt. U kunt dat gedurende de gehele maand september van 2019 doen. [l]