Dubbelconcert Harmonie Oranje

WOUW - Op zondagmiddag 29 september organiseert harmonie Oranje uit Wouw een dubbelconcert in cultureel centrum de Geerhoek in Wouw. De aanvang van dit concert is 15.00 uur.

Voor dit concert heeft Oranje de fanfare Sint Jozef uit het Belgische Ruppelmonde uitgenodigd. Oranje was vorig jaar te gast bij deze vereniging en nu brengen de muzikanten uit Ruppelmonde een tegenbezoek aan Wouw.

Fanfare Sint Jozef

De fanfare Sint Jozef is opgericht in 1896 en komt inmiddels uit in de 1e afdeling. Het orkest verzorgd jaarlijks een groot aantal optredens in Ruppelmonde en heeft een zeer gevarieerd muziekprogramma. De fanfare staat o.l.v. dirigent Alain van de Velde. Op dit dubbelconcert zal de fanfare een gevarieerd en aansprekend muziekprogramma presenteren met o.a. de werken: The Story of King Arthur, Zwaansridder Saga en Voice of the Vikings. Ook een medley van liedjes van Rob de Nijs staan op het programma.

Harmonie Oranje

Harmonie Oranje is opgericht in 1874 en is uitgegroeid tot een volwaardig harmonieorkest. Oranje treed jaarlijks op bij de diverse evenementen in Wouw en concerten in de regio en daarbuiten.Zo verzorgen zij op zondag 3 november een concert in Kortrijk bij de bekende top brassband Kortrijk.

Gevarieerd muziekprogramma

Onder leiding van dirigent Pieter Vandermeiren zal op het dubbelconcert een gevarieerd muziekprogramma worden uitgevoerd met o.a de werken: Danza Symfonica, The Ghost Ship en een medley van melodieën van Charles Chaplin. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn in de foyer van de Geerhoek.[l]