DVO 60 denkt aan de gezondheid

ROOSENDAAL - Zaterdag 28 september is het bij VV DVO 60 gezond eten. Van 09.00 uur tot 12.00 uur zullen alle jeugdteams gratis stukjes fruit uitgedeeld krijgen. Voorzitter Theo v.d. Wegen vindt dat aan de gezondheid aandacht besteed mag worden vandaar deze leuke spontane actie. Ook mag er bij ons tot 12.00 uur niet gerookt worden en is alcohol verboden. Dit in het belang van onze jongste spelers.

Theo is zeer tevreden met de ontwikkelingen binnen de club. We hebben meer jeugdteams en vooral bij de allerkleinsten is er een behoorlijke aanwas. Ook hebben we gelukkig een MO 19. Dit team is zeer belangrijk voor de doorstroming naar het vrouwenteam dat op een hoog niveau speelt, namelijk de 3e klasse.

Ook is de oprichting van een activiteitencommissie een feit. Binnenkort gaan Edwin Aarts en Piet van Osta de 1e vergadering uitschrijven met de vrijwilligers die zich hebben aangeboden. Ik ben erg benieuwd wat ze gaan organiseren. Ook is de jubileumcommissie aan de slag gegaan en op 4 januari tijdens de nieuwjaarsborrel zal de aftrap gegeven worden van het 60 jarig bestaan. De sponsorcommissie heeft ook weer haar best gedaan en veel sponsors binnen kunnen halen.

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. We zijn op zoek naar een technisch coördinator jeugd en die is hard nodig en ook willen we in de komende jaren onze gebouwen uitbreiden en moderniseren. Dus er is nog genoeg te doen bij de club.

Programma

Zaterdag 28 september speelt DVO 60 1 de uitwedstrijd in Zevenbergschen Hoek tegen DHV. Aanvang 14.30 uur.

Zondag 29 september spelen de vrouwen van DVO 60 een uitwedstrijd in de moer tegen Blauw Wit 81. Aanvang 10.30 uur.

Informatie over DVO 60 via de email secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]