Don Kosaken Chor

WOUW - Het is al weer enkele jaren geleden dat u het koor heeft kunnen beluisteren in de Lambertuskerk te Wouw. Het was toen een groot succes en ook deze keer hopen wij op een grote belangstelling.

Op zondagmiddag 6 oktober om 15.00 uur zal het beroemde Don Kosaken Chor Serge Jaroff o.l.v. Wanja Hlibka een concert geven. Het koor, genoemd naar hun oprichter Serge Jaroff, zingt Russisch-orthodoxe en bekende geliefde volksliederen.

Het mannenkoor, met hun bijzondere stemmen, zal weer een prachtig programma brengen. Ook doet deze keer het Lambertuskoor mee met een mooi Wiegenlied van Brahms. De algehele organisatie van dit concert is in handen van de Stichting het “Icoon van Wouw” en het bestuur van het Lambertuskoor. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij: VVV Wouw Bergsestraat 1 en bij Primera Carla van Geel, Bergsestraat 29 Wouw. Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen via 06-32058166. Namens de organisatie, Peter van Steekelenburg en Marian Slock. heten wij u van harte welkom. [l]