A Selectie turnsters Dynamo Roosendaal. FOTO PETER HAAST
A Selectie turnsters Dynamo Roosendaal. FOTO PETER HAAST Peter Haast

Turnsters A selectie Dynamo Roosendaal alweer volop in training

ROOSENDAAL - De A selectie van Dynamo Roosendaal heeft afgelopen zaterdag het seizoen officieel geopend met de jaarlijks terugkerende fotoshoot.

Al enkele weken zijn de turnsters aan het trainen voor hun wedstrijden in de N1,N2, ere-, en eerste divisie niveaus. In de A selectie turnen dit seizoen 23 turnsters. Met het vijftal aan trainers hebben ze hiermee een mooie groep die er samen weer een prachtig seizoen van hopen te maken. Uiteraard gaat de A selectie binnenkort ook weer op voorbereidend stageweekend om zich klaar te stomen voor aankomend jaar. De turnsters hebben al diverse mooie dingen laten zien tijdens de trainingen in de turnhal op sportpark Vierhoeven.

Nieuw dit jaar zijn de presentatiepakken. De diverse selecties van Dynamo Roosendaal krijgen de mogelijkheid om met deze mooie trainingspakken zich te laten zien op diverse wedstrijden en evenementen.

Voor de turnsters van de A selectie staan dit jaar, naast de regionale en landelijke wedstrijden, ook al wat andere wedstrijden op het programma. Zowel nationaal als internationaal. Er gaan turnsters naar Belgiƫ, Luxemburg en zelfs naar Portugal om hun kunsten te laten zien! Voor iedereen een mooi seizoen gewenst, geniet van jullie passie.[l]