Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen. FOTO ARTHUR VERBRAAK Arthur Verbraak

RBC herdenkt Kees Vermunt

ROOSENDAAL - RBC heeft afgelopen zondag stilgestaan bij het overlijden van erelid Kees Vermunt. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen MOC'17 werd ter nagedachtenis aan de oud-speler en -trainer een minuut stilte in acht genomen. De spelers van RBC droegen rouwbanden.

RBC deed vandaag wat Kees Vermunt met zijn RBC ook zo vaak deed: strijden en winnen. RBC vocht zich terug na een 0-1 achterstand en boog dat om naar een 2-1 voorsprong. Nadat MOC'17 terugkwam tot 2-2 maakte RBC korte metten met de Bergenaren. Het oranje-wit van Kees Vermunt won met 7-2. Anwar Tarfit, die drie keer scoorde, droeg zijn doelpunten op aan RBC's overleden recordhouder. [l]