After Summersale Event Roselarie boordevol sale en show, spel en vermaak

ROOSENDAAL - Een splinternieuwe jaarmarkt boordevol sale en show, spel en vermaak. Aankomende zondag 29 september vindt de allereerste editie plaats van De Roselarie, een nieuwe markt boordevol sale en show, spel en vermaak. Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal wordt deze dag van twaalf tot vijf omgetoverd tot een waar voordeelwalhalla.

Deze 'sla je slag dag' wordt een beleving voor het hele gezin. Daar móet je bij zijn wanneer je op zoek bent naar koopjes. Op de al interessante uitverkoopprijzen worden deze dag door een groot deel van de aanwezige winkels nog eens extra kortingen en voordelen gegeven.

Naast de winkeliers maken kramers met een mooi en divers aanbod hun opwachting. Met veel zorg geselecteerd, van toegevoegde waarde op het bestaande centrumaanbod en gegarandeerd in de uitverkoop!

Doe - tussen het winkelen door - mee aan spellen en activiteiten. Zo kun je bij Bagels en Beans meedoen aan allerhande Oud Hollandse Spelen met een passende twist. Al eens gehoord van Bagel Happen, Bagel Poepen en Bagel Gooien om er een paar te noemen? Op het terras van de Hema doe je mee aan Hoedje op, Hoedje af. Natuurlijk valt er volop te winnen!

Verschillende modewinkels presenteren hun nieuwe collectie tijdens een aantal modeshows gedurende de middag. De catwalk is te vinden op het centrale plein bij de Albert Heijn en wordt gehost door het gerenommeerde DC Models.

Beproef je geluk bij het Rad van Fortuin. Meerdere malen per dag wordt het spel gespeeld. Deelnemen is gratis en zeker niet voor niks. Er worden volop leuke gadgets, voordeelvouchers, cadeaubonnen en presentjes weggegeven. Deze zijn allemaal beschikbaar gesteld door diverse winkeliers van de Roselaar.

Het feest is compleet met passende muziek en theateroptredens. Aanwezig zal zijn Karrewiets, een opvallende rode muziekauto. De chauffeur speelt en zingt allerhande bekende liedjes met de instrumenten die aan boord zijn.

Wie is toch die vriendelijke verkoper bij TerStal? Melvin Ripson is de naam! Weet je ook dat onze eigen Melvin – naast gedreven verkoper – ook een begenadigd acteur, zanger en presentator is. Tijdens De Roselarie zal hij, tussen show en rad door, 'on stage' een, naar zijn zeggen, lekker repertoire ten gehore brengen. Daarnaast tekent Melvin voor de diverse presentaties van de spelletjes Rad van Fortuin en Hoedje op, Hoedje af. De hele middag zal Melvin overal in het centrum te zien en te horen zijn! [l]