Marieke de Bruijn
Marieke de Bruijn Marieke de Bruijn

Lezing bij Humanitas met Marieke de Bruijn

ROOSENDAAL - Op maandag 7 oktober wordt een rouwcafé gehouden in Roosendaal. Het rouwcafé, een vertrouwde activiteit van Humanitas, is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema. Voelt u zich prettiger als observant aanwezig te zijn, dan is dat uiteraard ook prima.

Gastspreker voor deze avond is Marieke de Bruijn (1949), Zij is psychosociaal therapeut en heeft zich in Amerika bij Elisabeth Kübler-Ross gespecialiseerd in het begeleiden van rouw- en verliesprocessen. Ook is zij auteur van “Wat voor mens wil ik zijn?” en “Leren leven met verliezen, hoe doe je dat”. Het thema van deze avond is “Leren leven met verliezen”. Wat kunnen we doen om zo goed mogelijk voor onszelf en de ander te zorgen? Daarin je eigen weg vinden is geen makkelijke, maar tevens wel een boeiende opdracht.

Het rouwcafé zal gehouden worden op maandag 7 oktober van 19.30 tot 21.30 uur, in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5, te Roosendaal. De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15 uur. Voor nadere informatie over deze avond of over onze andere activiteiten, zoals de rouwwandelingen of in-loopochtenden/-middagen, kunt u contact opnemen via tel. 0165-599936 of via e mail: rouwenverlies.wbw@humanitas.nl. [l]