Largeteam D. FOTO LEONTINE
Largeteam D. FOTO LEONTINE Leontine

Rainbows winnen veel
prijzen op eigen wedstrijd

ROOSENDAAL - Zondag 22 september organiseerde The Rainbows zelf een twirlwedstrijd in sporthal in de Roos. Het werd een goede, leuke gezellige wedstrijddag. 57 onderdelen kwamen namens The Rainbows op de vloer en waren goed voor 39 podiumplaatsen.

Voor Chantal Verschoor was er een promotie met haar onderdeel 2 baton naar de allerhoogste klasse.
Isa den ouden kwam zondag voor het eerst de vloer op met haar onderdeel 1 baton. Ze deed het supergoed en is door de jury geplaatst in de beginnersklasse. Nienke Prevoo won op deze dag de Rainbow wisselbokaal. Het largeteam met onze jongste leden kwamen met een hele nieuwe routine de vloer op. Voor Yasmin en Selina die in dit team meededen was dit hun allereerste wedstrijd en wat hebben ze het goed gedaan.

Uitslagen van deze dag
Small team Twiring Team A 1e met 83,4 punten en Team B 3e met 68,7 punten. Large team D 1e met 61,6 punten. Smallteam dance Team B 1e met 80,3 punten. Solo 1baton: Isa den ouden geplaatst in Beginners. Goud voor: Chantal Verschoor en Melissa van Broekhoven. Zilver voor: Birgit Jonkers, Julia Jongenelen, Lineke Veldhoen en Emma van Otzel. Brons voor Nienke Prevoo, Emma vd Pijl en Jamila Robbeson. 4e plaats voor: Michelle Stolk, Esmée van Unnik, Myrthe Mulders en Els van Vugt. 5e plaats voor Misia Pelka en Yara Jochems. 6e plaats voor Esmee Aarden en Esmee de Meulder. 9e plaats voor Britt Perdeams. Solo 2 baton:.Goud voor Chantal Verschoor, Els van Vugt en Cynthia Broeders. Zilver voor Yara Jochems. Duo Twirling: Goud voor Misia & Michelle en voor Evy & Leana Reijers. Super X strut: Goud voor: Isa den Ouden, Birgit Jonkers, Julia Jongenelen en Jamila Robbeson. Zilver voor Nienke Prevoo en Lineke Veldhoen. Kidstwirl: Goud voor Lizzy Tack en Zilver voor Fay Broos. Solo dance twirl: Goud voor Isa den Ouden, Britt Perdaems, Chantal Verschoor, Esmee de Meulder en Emma van Otzel. Zilver voor: Misia Pelka, Julia jongenelen en Melissa van Broekhoven. Brons voor Esmée van Unnik, Myrthe Mulders en Jamila Robbeson. 4e plaats voor: Birgit Jonkers en Cynthia Broeders. 5e plaats voor Yara Jochems en Els van Vugt. 6e plaats voor Michelle Stolk, Esmee Aarden en Lineke Veldhoen. Een 8e plaats voor Nienke Prevoo.[l]