De Pin Pongers sterk in eigen huis

WOUWSE PLANTAGE - Zaterdag 21 september kwamen de teams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers voor de eerste maal in de NTTB Najaarscompetitie 2019 in eigen huis in actie. In dorpshuis De Spil werden prima resultaten behaald.

Pin Pongers 1 (3e klasse) versloeg het gehavende team De Batswingers (1) uit Gilze met 7-3. De bezoekers konden maar twee man op de been krijgen en deden daarmee direct al 3 punten cadeau. Albert de Jong won zijn beide singles, Tom van Doorn en Koen Schuurbiers pakten ieder 1 punt.

Ook Pin Pongers 3 (5e klasse) won, voor de tweede maal op rij, en dat met liefst 8-2 van The Back Hands (6) uit Sint Willebrord. Eelco Ligtenberg bleef met drie enkelspelzeges ongeslagen, Marjan Quak-De Groot en Kees Verhoeven pakten 2 punten. Ligtenberg en Verhoeven wonnen ook het dubbelspel.

Pin Pongers 2 (4e klasse) bleef tegen Vice Versa'51 (4) uit Oudenbosch steken op een 5-5 gelijkspel, maar blijft desondanks koploper. Jac Rosenboom won twee singles, Rose-Marie de Koning en René Schijven pakten 1 punt. De Koning en Rosenboom wonnen ook het belangrijke dubbelspel.

Meer info: www.depinpongers.nl.[l]