Afbeelding
Foto: Peter van de Molengraaf

Laatste jazzsessie van Jazz750

ROOSENDAAL - Jazz750 maakt zich op voor de laatste jazzsessie van dit jaar. Zondag 6 oktober wordt de zesde en tevens laatste sessie van dit jaar gehouden en het belooft op voorhand een bijzondere te worden.

Naast een aantal interessante - ook jeugdige - deelnemers, zullen de bekende Roosendalers Kees Luijkx en Kees Vermeeren, begeleid door o.a. Don Haagh en Henk Loman, hun kwaliteiten op het gebied van de vocale jazz laten horen. Kees Vermeeren zal zijn bijdrage aan deze middag nog een extra dimensie geven door het voordragen van een tweetal jazzgedichten. Tevens zal ter plekke een oude stijl jazzorkest geformeerd worden om enkele nummers uit het New Orléans repertoire ten gehore te brengen. Natuurlijk is ook hier weer de succesformule van toepassing van een professioneel begeleidingstrio met diverse amateursolisten.

Het belooft een interessante middag te worden, waarbij u wederom in een sfeervolle setting kunt genieten van verrassende jazzmuziek. De sessie begint om 15.00 uur in het theatercafé van Schouwburg De Kring, Kerkstraat 1 te Roosendaal en is gratis toegankelijk. Kunt u er komende zondag niet bij zijn? Niet getreurd. Op zondag 20 oktober staat er nog een groot slotconcert op de planning, samen met de Frits Bayens Big Band en een Kerstmatinee op 22 december, met als bijzondere gast trompettist Ruud Bruels. Kaarten voor deze 2 concerten kunt u reserveren via www.dekringroosendaal.nl. [l]