Afbeelding

Gezocht: mantelzorgers die nieuwe app willen beoordelen

ROOSENDAAL - Als mantelzorger is het een kunst om de zorg goed te coördineren en informatie af te stemmen. Om hierbij ondersteuning te bieden is er een nieuwe app ontwikkeld genaamd CareTeam. Het Care Innovation Center in Roosendaal is op zoek naar mantelzorgers en mensen die zorg ontvangen die deze app op woensdagmiddag 23 oktober willen beoordelen.

De nieuwe app biedt de mogelijkheid om informatie vast te leggen en uit te wisselen, afspraken te maken en een agenda met meerdere personen te beheren. Ook heeft de app sensoren om in de woning beweging te monitoren. Als er een tijd geen beweging is geweest dan wordt een signaal afgegeven. Mantelzorgers kunnen op dat moment contact opnemen om te horen of alles goed gaat.
Het Care Innovation Center organiseert op woensdag 23 oktober van 14.30 - 16.00 uur een bijeenkomst in Roosendaal om te horen wat mantelzorgers en zorgvragers van deze nieuwe app vinden. Met deze informatie kan de app verbeterd worden. Vindt u het leuk om hierover mee te denken? Stuurt u dan een e-mail naar info@cic-westbrabant.nl of bel tijdens kantooruren van maandag t/m donderdag 0165 - 74 50 89. [l]