Rikavonden in Harella

HEERLE - De zomer is voorbij, de avonden worden weer langer. Tijd om de avonden weer gezellig binnen door te brengen. Tijd dus om het rikseizoen weer van start te laten gaan.

Het is al vele jaren een traditie dat handbalvereniging Heerle voor haar leden, supporters en alle andere belangstellenden een aantal rikavonden organiseert. Die vinden altijd plaats in haar clubhuis, vroeger in de Schalm of café de Hazelaar, maar tegenwoordig is dat in de kantine op sportpark Harella in Heerle (Herelsestraat 102).

Data
De rikavonden zullen dit seizoen plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand. Dat betekent de volgende data: 11 oktober, 8 november, 13 december, 10 januari, 14 februari, 13 maart en op 10 april 2020 onze finale-avond. Elke avond zijn er leuke prijzen voor de beste rikkers. Maar er wordt ook een algemeen klassement bij gehouden, waarvoor ieders vier beste resultaten tellen. Dus hoe vaker je er bij bent, des te meer kans maak je op de eretitel en de wisselbeker: “Copa di Rika”. De wisselbeker die dit seizoen in handen is van Wim Machielse. Wie wordt zijn opvolger?

Elke avond wordt afgesloten uiteraard met de prijsuitreiking, maar net daarvoor, terwijl de punten worden geteld, draait het rad van avontuur. Op een ludieke manier vindt een verloting plaats van meestal eetbare prijsjes. Nadien wordt er uiteraard nog nagekaart in de altijd gezellige handbalkantine.

Graag zien we veel rikliefhebbers in Harella op onze eerste rikavond van dit seizoen: vrijdag 11 oktober, aanvang 19.30 uur. Kom en doe mee en geniet hier van typische Brabantse gezelligheid! [l]