Matineeorkest geeft
concert voor KBO leden

ROOSENDAAL - Op 17 oktober verzorgt het Matineeorkest van Muziekvereniging Roosendaal in buurthuis Keijenburg (Keijenburg 70) een concert voor de leden van seniorenorganisatie KBO-Roosendaal. Aanvang 14.00 uur. KBO leden krijgen korting op de entreeprijs.

Het Matineeorkest brengt deze middag een gevarieerd programma. Van Arioso van Jacob de Haan tot Arcade van Frank Benaerts, van The Cream of Clapton tot The Beatles in Concert, maar ook werken als Bagatelle en The Second Walz.

Om aan een veel gehoorde wens tegemoet te komen is Muziekvereniging Roosendaal op 11 september 2018 uitgebreid met het Matineeorkest, voor mensen die in plaats van 's avonds liever in de middaguren musiceren. Iedereen van 8 tot 88 die een instrument beheerst en muzieknoten kan lezen, is welkom. Het orkest repeteert op dinsdagmiddag. De muzikale leiding ligt bij Marjolein Roovers.
Als u na het concert interesse heeft om u aan te sluiten bij het orkest, u bent van harte welkom. Het orkest is elke dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur te vinden in Cultuurhuis De Suite, Burgerhoutsestraat 23, te Roosendaal. Meer informatie: www.muziekverenigingroosendaal.nl of matineeorkest@muziekverenigingroosendaal.nl. [l]