Vernieuwede kantine
Vernieuwede kantine Rogier Verhoeven

Tennisclub Set'77 heeft nieuwe trainer

NISPEN - Het gaat goed met tennisvereniging SET’77 in Nispen. Twee jaar geleden is het 40 jarige bestaan van de tennisclub uitbundig gevierd en de oprichting in 1977 onder leiding van Leo Hellemons nog eens flink aangehaald. Begin dit jaar is de kantine compleet gerestyled, het meubilair is vervangen, loungebanken zijn handmatig gemaakt, een geheel andere kleurstelling met een prachtige fotowand die het Nispens karakter weergeeft.

Een super team van vrijwilligers hebben alles zelf voor elkaar gekregen om het park er stralend bij te laten liggen. De investeringen zijn terug te lezen door het stijgende leden aantal en vooral met de fantastische sfeer gaan sport en gezelligheid hand in hand over het tennispark. In het voorjaar gaan heel veel competitieteams vanuit SET’77 aan de slag om de beker binnen te halen maar ook nu met de najaar competitie is het gezellig sporten. Voor het volgende seizoen heeft de club veel nieuwe ideeën en leuke toernooien in gedachten om naast sporten ook een nieuwe beleving te laten ervaren.
Uit de leden was de vraag gekomen om training te willen volgen individueel en in groepen, het bestuur heeft daarom Gijs Kerremans uit Roosendaal kunnen aantrekken als kersverse nieuwe trainer voor SET’77 en wil zijn talenten graag doorgeven aan de leden.
Vanaf zijn 17e jaar geeft Gijs al tennisles en doet dit nog steeds met heel veel plezier. Dus ook voor een extra les als je de forehand nog even wil bijschaven is dat allemaal mogelijk.
Het bestuur is blij met Gijs als een waardevolle aanvulling voor het tennissen in Nispen, om zo voor de continuïteit te zorgen voor iedereen die op zijn of haar manier wil bewegen in deze sport. [l]