Hulp welkom voor derde editie
Human Library Roosendaal

ROOSENDAAL - Wil jij helpen bij de 3e Human Library Roosendaal? Geef je voor 21 oktober op als gastvrouw of gastheer om de gesprekken tijdens Library Roosendaal tot een succes te maken. We hebben nog twee personen nodig.

Wat levert het je op? Een ontmoeting vooraf met de organisatie en de andere vrijwilligers om alles door te nemen; Een kans om voor of achter de schermen actief te zijn; Contact met mensen met een bijzonder verhaal: de ‘levende boeken’; Contact met mensen die het verhaal willen horen: de ‘lezers’; Een kom soep en een goed gevoel

Wat breng je in? Je tijd op zaterdag 26 oktober van 14.30-16.00 uur om de ruimte te zien, de andere vrijwilligers te ontmoeten en om het draaiboek door te nemen; Je tijd op zaterdag 2 november van 13.30-17.30 uur; Je talent om mensen te ontvangen, te woord te staan en/of te begeleiden.

Informatie

Wil je meer weten? Heb je vragen? Neem contact op via humanlibrary@bibliotheekvannu.nl of bel 06-21965153 (Karin). Neem een kijkje op www.facebook.com/HumanLibraryRoosendaal.

Het doel van de Human Library is het samenbrengen van verschillende mensen en het bespreekbaar maken van het verhaal achter de persoon. Kort gezegd is Human Library Roosendaal een plek waarbij moeilijke vragen verwacht, gewaardeerd en beantwoord worden.[l]