Heerl'k avondje griezelen in Heerle

HEERLE - Net als in Amerika, waar ze iedereen tijdens Halloween de schrik op het lijf jagen, doen ze dat in Heerle ook al jarenlang. Op 31 oktober komen vanuit alle kanten de bezoekers naar het griezeligste dorpje in deze regio.

Stichting Heerl'k organiseert, wederom met hulp van de inwoners zelf, een griezel tocht met zéér enge plaatsen.

De Stichting zelf staat met verschillende kramen verspreid door het dorp, waar men snoepjes kan verdienen door aan de spelletjes mee te doen. En de inwoners verzorgen zelf hun verzonnen act in tuin of garage. Door hun creatieve griezeligste inbreng is er een zéér gevarieerd aanbod, waarbij je je allerergste angsten moet overwinnen. En daar zijn wij als Stichting heel blij mee.

Iedereen kan starten bij één van de kramen waar men een plattegrond kan ophalen. Daarop staan de plaatsen van deelnemers die meedoen aan deze enge Halloween avond. Op die kaart staan ook de gradaties aangegeven of iets super eng is, of wanneer je met kleine kinderen gerust kunt langsgaan. Bij de huizen waar een kaarsje voor de deur brand mag worden aangebeld voor Trick or Treat.

Wil je ook een torenhoge hartslag? Kom dan Heerl'k langs. Kijk voor meer informatie op www.heerlkheerle.nl of op onze facebook pagina. [l]